انديكا بزرگترين منطقه دانش آموزي عشاير
به گزارش راستانیوز، حميد قنبري صبح امروز در نشست صميمانه خود با شهردار قلعه خواجه اندیکا اظهار كرد: عدم حمایت از معلمان عشاير باعث اثر سوء در روند كيفيت آموزشي مي شود. اگر قرار است يك شهرداري موفق داشته باشيم بايد در آموزش و پرورش سرمايه گذاري كنيم زيرا پرورش هر شهروند ابتدا از مدرسه آغاز مي شود.
وي افزود: بايد به دنبال تربيت شهروندان مدني باشيم. در حال حاضر در كشورهاي توسعه يافته معمولا مردم خودشان براي توسعه و آباداني شهر و محله خود پيش قدم مي شوند اما در مناطق محروم به دليل فقر مالي اين امكان وجود ندارد.
مدير آموزش و پرورش عشاير خوزستان با بیان اینکه آموزش و پرورش انديكا با بيش از چهار هزار مدرسه رتبه اول جمعيت دانش آموزي كشور را دارد، تصريح كرد: با توجه به حجم گسترده فعاليت هاي اين اداره ما به تنهايي نمي توانيم تمامي مسائل و مشكلات را رصد كنيم. همه مسئولين شهري و محلي اين شهرستان بايد دست به دست هم دهند تا زمينه ارتقاء فرهنگي و آموزشي دانش آموزان خود را فراهم كنند.
قنبري خاطرنشان كرد: معلمان عشايري بايد حمايت شوند تا با دلگرمي بيشتري فعاليت كنند. این معلمان هميشه عزم و اراده ملي و مديريت جهادي را به همراه روحيه مشاركت و ظرفيت هاي لازم داشته اند. انتظار داريم شهرداري اين شهر با هماهنگي شوراي شهر همكاري لازم را به منظور رفع چالش هاي آموزش و پرورش اين منطقه از جمله فضاي آموزشي و امكانات رفاهي كاركنان داشته باشند.
وي عنوان كرد: بيش از 160 مدرسه در شهر انديكا با دانش آموزانی از طبقه محروم و مستضعف جامعه وجود دارد که در زمينه هاي مختلفي از جمله پوشاك و كتب درسي نيازمند هستند. آموزش و پرورش عشاير خوزستان تنها 14 مدرسه شبانه روزي دارد كه فقط يك مدرسه از اين تعداد متعلق به دانش آموزان دختر است و اين دقيقاً مصداق عيني تبعيض است. در توسعه فرهنگ عدالت آموزشي كمتر توجهي به دانش آموزان دختر عشايري شده است.