تاریخ : دوشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۳ Monday, 16 September , 2024
0

توضیحات مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب در خصوص انتقاد شکرخدا موسوی از وزیر نفت

  • کد خبر : 2165
  • ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۴

    آیا تا زمانی که توسط مقامات قضایی جرم فرد یا افرادی به اثبات نرسد، شایسته است نماینده‌ای از تریبون مجلس این‌ گونه بی‌پروا اتهامات ناخوشایندی را به مدیران خادم در صنعت نفت نسبت دهد؟ راستا نیوز – مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در نامه‌ای سرگشاده در خصوص اظهارات و تذکر شفاهی سید […]

    آیا تا زمانی که توسط مقامات قضایی جرم فرد یا افرادی به اثبات نرسد، شایسته است نماینده‌ای از تریبون مجلس این‌ گونه بی‌پروا اتهامات ناخوشایندی را به مدیران خادم در صنعت نفت نسبت دهد؟

راستا نیوز – مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در نامه‌ای سرگشاده در خصوص اظهارات و تذکر شفاهی سید شکر خدا موسوی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی به وزیر نفت و جهت تنویر افکار عمومی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا متن اظهارات بیژن عالی پور خطاب به این نماینده به شرح زیر است:

«همانگونه که مستحضرید نفت وزارتخانه‌ای تخصصی و استراتژیک است و به لحاظ رسالت ملی‌اش در اقتصاد کشور، به مدیریت علمی، همسو و همنوا نیاز دارد و تک صدایی در این وزارتخانه معنایی ندارد و با نگاهی به سوابق مدیران نفتی در حوزه‌های مختلف نفت، گاز، پتروشیمی و پخش و پالایش به وضوح مشاهده خواهید کرد که تک صدایی محمل و مصداق ندارد.

به ‌یقین بر این امر واقف هستید که آیت‌الله هاشمی شاهرودی، ریاست قوه قضائیه وقت پس از بررسی‌های صورت گرفته طی نامه‌ای اعلام کردند که اموال شخصی آقای زنگنه، وزیر دانشمند و محبوب نفت در دوران وزارتش افزایشی نداشته است و ضمن صحه بر پاک‌دستی، وی را از هر نوع تخلف مبری دانسته‌اند.

بر خلاف اتهامات مطرح شده از سوی جنابعالی، در مدت ۸ سال مدیریت زنگنه بر وزارت نفت تحولات عظیمی در کلیه شرکت‌های تابعه وزارت انجام شد و انقلابی صنعتی در منطقه ویژه انرژی (پارس جنوبی و شمالی) به وقوع پیوسته است و باید عنوان کرد که بر اساس آمار و اطلاعات موجود پس از اتمام دوره ۸ ساله وزارت ایشان در نفت، هیچکدام از فازهای پارس جنوبی که عملیات اجرائی آن‌ها قبلاً آغاز شده بود با موفقیت راه‌اندازی نشد و یا به صورت نمایشی و غیر واقعی اظهار به راه‌اندازی شد که خوشبختانه پس از تصدی وزارت نفت توسط ایشان در دولت تدبیر و امید، دو فاز دیگر از پارس جنوبی به بهره‌برداری رسید که حاصل آن افزدون تولید ۱۵۰ میلیون متر مکعب گاز به تولید گاز کشور و جلوگیری از واردات گاز و خروج ارز از کشور و مهم‌تر از آن، عدم قطعی گاز مصرفی مردم در زمستان گذشته بود.

همچنین در شرایط تحریم، علی‌رغم ۵۰ میلیارد دلار بدهی وزارت نفت به بانک‌های کشور با راهبری وزیر نفت و استفاده از توان و خرد جمعی مدیران لایق، متخصص و سخت‌کوش و اجرائی کردن اقتصاد مقاومتی مطابق رئوس برنامه‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در این خصوص توانسته با اتحاد و انسجامی که در بخش صنعت نفت بوجود آورد، ضمن استفاده از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی به ساخت و بومی‌سازی هزاران قطعه صنعتی مورد نیاز این صنعت عظیم دست یابد و ضمن برون‌رفت از تحریم‌های ظالمانه قدرت‌های جهانی، میلیاردها ریال صرفه‌جویی ارزی داشته باشد و این تلاش قابل تقدیر و افتخار برانگیز، حاصل درایت، اعتماد، همدلی و شناختی بود که مجموعه مدیریت و پرسنل نفت، پیمانکاران، سازندگان و شرکتهای حفاری و صنعتی از وزیر دانشمند نفت داشتند.

فرموده‌اید در سال ۷۶ بدون حتی یک روز سابقه علمی، مدیریتی وکلای ملت از سر اعتماد به آقای زنگنه رأی داده و ایشان ردای وزارت نفت را پوشید که باید عرض کنم که نمایندگان مجلس در سال ۷۶ با شناخت کافی و بینش دقیق به ایشان رأی اعتماد دادند و در ادوار قبلی نیز در پُست وزارت جهاد و نیز وزارت نیرو (در زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری) هم نمایندگان واقعی مردم به ایشان رأی اعتماد را بر اساس توانمندی، لیاقت، مدیریت صحیح و سایر خصایص حسنه به وی داده بودند و باید پرسید که آیا دوره وزارت ایشان در وزارت نیرو و جهاد سابقه مدیریتی و علمی محسوب نمی‌شود؟ همچنین باید عنوان نمود، آیا شایسته است وزیری که در طول سنوات پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در وزارتخانه‌های جهاد، نیرو و نفت همچنان در سنگر خدمت به فعالیت مشغول است را خائن نامید؟ آیا دوره وزارت ایشان در زمان ریاست جمهوری مقام عظمای ولایت هم مشمول این اظهار نظر می‌شود؟ و این اظهار جفائی در حق ایشان محسوب نمی‌شود؟

آیا تا زمانی که توسط مقامات قضایی جرم فرد یا افرادی به اثبات نرسد، شایسته است نماینده‌ای از تریبون مجلس این‌ گونه بی‌پروا اتهامات ناخوشایندی را به مدیران خادم در صنعت نفت نسبت دهد؟ و آیا مدیران فعلی صنعت نفت که سابقه وزارت، معاونت وزارت، نمایندگی مجلس، استانداری، فرمانداری و … در نظام مقدس جمهوری اسلامی را دارند، از نظر شما نالایق و غیرانقلابی هستند؟

چرا برگشت یکی از مدیران صنعت نفت به سازمان متبوعه‌اش (بنیاد مستضعفان) به درخواست رئیس آن سازمان، برای نماینده اینقدر نگران کننده شده است که الباقی مدیران این صنعت را خائن، رشوه‌خوار، مفسد و معامله‌گر خطاب کرده و این را دشمنی قلمداد کرده‌اید؟ و ضمن احترام به جناب خادمی، طرح این ادعا که ایشان تنها کاشف نفت در دریای خزر و فنی‌ترین مدیر نفتی ایران است بر اساس چه شاخص و مبنائی عنوان گردیده است؟

جنابعالی ضمن ابراز تأسف برای جناب آقای سعیدی‌کیا، رئیس بنیاد مستضعفان که منصوب مقام معظم رهبری هستند، از ایشان می‌خواهید که انقلابی و در خط رهبری باشند که طرح این درخواست جای تأمل دارد و به دنبال آن جناب آقای زنگنه را وزیری غیرانقلابی می‌خوانید که باید گفت اگر ایشان انقلابی نیست چرا جنابعالی و یارانتان و همچنین نمایندگان حداقل سه دوره قبل به ایشان رأی اعتماد داده‌اید؟

تاکنون داشتن دو پاسپورت بر حسب قانون جرم محسوب نشده است و همچنان که بعضی از مدیران هنوز یک پاسپورت دارند و بعضی هم امثال بنده با عنوان مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب که بیش از ۸۰% تولید نفت کشور را در تعهد دارد هنوز پاسپورتی نگرفته‌ام اما اگر جنابعالی و سایر نمایندگان هم قطارتان در آینده جرم بودن دو پاسپورت را به تصویب رسانده و ابلاغ کنید و یقیناً این مصوبه در وزارت نفت هم جاری‌سازی خواهد شد.

جایگاه تعیین کننده خائنین و خادمین ملت ایران، تذکر شفاهی جنابعالی از سر عصبانیت و قهر نیست، بلکه مقامات صالحه کشور در این خصوص به مسئولیت خود وقوف کامل دارند و در نهایت اگر قرار است آیندگان شما را نبخشند، شاید بیشتر بخاطر سکوت‌های معنی‌دارتان در مقابل عملکرد خلاف بعضی از دولتمردان گذشته باشد که در چنگال عدالت نظام مقدس جمهوری اسلامی گرفتار و به سزای اعمالشان رسیده و می‌رسند.

در ضمن چنانچه بخاطر داشته باشید در مذاکره حضوری چند هفته پیش با اینجانب فرمودید که جناب آقای زنگنه در حضور خودم (آقای موسوی) با آقای سعیدی‌کیا تماس گرفته و از ایشان (سعیدی‌کیا) تقاضا کرد که در خصوص جابجائی آقای خادمی تجدیدنظر کند؛ همچنین علاوه بر مذاکره حضوری در مکالمه تلفنی با اینجانب نیز اظهار کردید که «واقعاً آقای زنگنه انسانی شریف، لایق و دارای صفات مردانگی ویژه می‌باشد» اما مطالبی که به نقل از جنابعالی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده با اظهارات حضوری و تلفنی شما کاملاً در تناقض بوده و برای رفع ابهامات و شُبهات به وجود آمده نیاز به بازنگری و اصلاح مجدد دارد؛ به هر حال در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت پرداختن به این گونه مباحث چالش برانگیز نتایج مثبتی را به همراه نخواهد داشت».

سید شکرخدا موسوی در صحن علنی مجلس با ابراز نگرانی از آینده صنعت نفت در تذکری شفاهی به وزیر نفت با بیان این‌ اعتقاد که «امروز در صنعت استراتژیک نفت و گاز با فاجعه مدیریت تک صدایی مواجه هستیم» مدعی شده بود: فردی که در سال ۷۶ و بدون حتی یک روز سابقه علمی و مدیریتی در صنعت نفت از سر اعتماد وکلای ملت ردای وزارت نفت را پوشید و مجددا از سال ۹۲ بر صندلی مدیریت این صنعت نشست، در همان ابتدای وزارتش پیام داد، آن‌هایی که در ۸ سال خانه‌نشینی‌اش سراغی از او نگرفته‌اند برای رفتن از مجموعه نفت آماده شوند. با این عقده‌ها و کینه‌ها فجایعی به بار آمده است.

نماینده مردم اهواز همچنین معتقد است که وزیر نفت بیش از یکصد نیروی انقلابی و مدیران تحصیل کرده دانشکده نفت را که عمدتا سوابق ممتاز انقلابی و مدیریتی داشتند، به خاطر حضور در دولت قبل اخراج کرده است و وی همچنین با یادآوری رای اعتماد مجلس به وزیر نفت گفت: آیندگان حتما ما را نخواهند بخشید.

لینک کوتاه : https://rastakhouzestan.ir/?p=2165

نوشته های مشابه

۲۵شهریور
۲۳شهریور
لایروبی و پاکسازی جوی های آبهای سطحی منطقه سی برنج و پانسیون خیام
در آستانه بازگشایی مدارس و به همت شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان انجام شد

لایروبی و پاکسازی جوی های آبهای سطحی منطقه سی برنج و پانسیون خیام

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.