تاریخ : سه شنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۲ Tuesday, 5 December , 2023

اطلاعیه ها

دیدار مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان با رئیس فدراسیون ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی عملیات اجرایی پروژه بهسازی و بازسازی جاده قدمگاه امام رضا (ع) مسجدسلیمان تا روستای پاگچ لَهبَری به طول 5.6کیلومتر آغاز شد پروژه بهسازی، تعریض مسیر و جوی و جدول جاده گلف توسط شهرداری مسجدسلیمان کلنگ زنی شد حکم قصاص برای قاتل شهید سعید پویان صادر شد ۱۰هزار اصله نهال برای توسعه فضای‌سبز به مناطق نفتخیز جنوب ارسال شد تولیدپایدار97درصدی اوره درشرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان باحمایت عضوهیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری از ۴۰۳ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته از محل عوارض آلایندگی به شهرداری مسجدسلیمان، ۱۸۳ میلیارد آن هزینه شده و ۲۲۰ میلیارد تومان در حساب موجود میباشد/ در بحث اعتبارات عوارض آلایندگی ، مجموعه شهرداری به غیر از پروژه های تعریف شده ، اجازه و اختیار هیچگونه هزینه کردی ندارد و آزادسازی اعتبارات با نظر استانداری و فرمانداری خواهد بود/ اجازه نخواهیم داد ریالی از اعتبارات عوارض آلایندگی در جایی خارج از موارد قانونی مشخص شده هزینه شود اگر مسئولان شهری صدای مردم شهر باشند قطعا مشکلات مردم مرتفع خواهد شد/۴ کپسول برای مصرف یک خانوار در ماه!

0

ایشگاه مجسمه‌هایی متأثر از صنعت نفت با عنوان «قلب من اینجاست کجا بروم» برگزار می شود

  • کد خبر : 2725
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۲

راستا نیوز – نمایشگاه مجسمه و نقاشی حمزه فرهادی با عنوان «قلب من اینجاست کجا بروم» که آثار آن متأثر از صنعت نفت خلق شده‌اند، برگزار می‌شود. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی راستا نیوز، حمزه فرهادی هنرمند برپاکننده نمایشگاه مجسمه و نقاشی درباره‌ی برپایی این نمایشگاه گفت: تم اصلی این نمایشگاه درباره نفت و شهر […]

راستا نیوز – نمایشگاه مجسمه و نقاشی حمزه فرهادی با عنوان «قلب من اینجاست کجا بروم» که آثار آن متأثر از صنعت نفت خلق شده‌اند، برگزار می‌شود. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی راستا نیوز، حمزه فرهادی هنرمند برپاکننده نمایشگاه مجسمه و نقاشی درباره‌ی برپایی این نمایشگاه گفت: تم اصلی این نمایشگاه درباره نفت و شهر من مسجدسلیمان است. نخستین چاه نفت در مسجدسلیمان حفر شد و با ورود نفت به مسجدسلیمان شاهد شکل‌گیری طبقه جدیدی از مردم هستیم که به خدمت شرکت نفت درمی‌آیند و به‌عنوان کارگر مشغول به کار می‌شوند و نفت به نوعی زندگی آن‌ها را دگرگون می‌کند.

او ادامه داد: در این نمایشگاه من براساس اشیایی که در صنعت نفت کاربرد دارند، تلاش کرده‌ام که مجموعه‌ای مجسمه خلق کنم؛ مجسمه‌هایی که از اشیایی مانند اتصالات لوله‌های نفتی و پالایشگاه الهام گرفته و جنبه دکوراتیو و کاربردی پیدا کرده‌اند. بخش عمده این مجسمه‌ها به‌عنوان چراغ یا آباژور قابل استفاده هستند.

فرهادی درباره نقاشی که در این مجموعه در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد، گفت: در این نمایشگاه فقط یک تابلو در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد و در این تابلو نقاشی فضای پالایشگاه آبادان را با چیدن عکس‌های متعددی که از این مکان گرفته‌ام بازسازی کرده‌ام. این نقاشی با تکنیک رنگ روغن خلق شده است.

این هنرمند درباره این نمایشگاه نوشته است: آن چه را‌ می‌بینید در هم‌نشینی ذهن من میان نفت و پوچی حاصل از آن شکل گرفته است. ممکن است این‌ها تمثیل وهمی آن چیزی باشند که ما خوزستانی‌ها درباره نفت فکر می‌کنیم، ولی به زبان نمی‌آوریم. شکل دو سویه‌ای از خوشبختی و شوربختی.

این مجموعه مثل یک جور خودآموزی است، از این ساخته‌ها یاد گرفتم که می‌شود از طریق پاسخ‌های متنوع به یک پرسش واحد راه خودت را در هنر دنبال کنی. تنها کاری که باید کرد این است که از چیستی اولیه آشنا‌زدایی کنیم یا اسیر معنای محتوم آن نشویم. منبع الهام من میراثی بود که از صنعت نفت و خاطرات خانوادگی به جا مانده‌اند. تنها کاری که کردم این است که این غنائم را از انبارهای قراضه بیرون کشیدم و چند سالی با آن‌ها کلنجار رفتم. آن‌ها بهانه‌ای شدند برای این‌که جرأت ماندن پیدا کنم؛ همانند این جمله شکسپیر: کجا بروم، قلبم اینجاست.

این‌ها موجوداتی شده‌اند که در عین زیبایی ذاتی، روزگاری کارایی فنی داشته‌اند و سکوت امروزشان سرشار از غلیان گذشته است. گذشته‌ای که دور نیست، اما اکنون هم نیست. یک شکل یادآوری از زیستن که با ادوات غیربومی دستکاری شده است. شاید این‌ها پرتره‌ای از آدم‌های مثل خود من هستند.

حمزه فرهادی متولد ۱۳۶۱ و دانش‌آموخته رشته نقاشی در دانشگاه هنر و معماری است. او تا کنون سه نمایشگاه انفرادی برپا کرده و در۶۰ نمایشگاه گروهی شرکت کرده است. او همچنین به‌عنوان نمایشگاه‌گردان نمایشگاه‌های بسیاری برپا کرده و یکی از مشاوران هنری و نمایشگاه‌گردان‌های موزه هنرهای معاصر اهواز است.

نمایشگاه «قلب من اینجاست کجا بروم» ۲۴ مهرماه در گالری «هما» افتتاح می‌شود و تا پنجم آبان‌ماه ادامه خواهد داشت. گالری هما در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، کوچه چهارم غربی، پلاک ۸، واحد ۱ واقع شده است.

لینک کوتاه : https://rastakhouzestan.ir/?p=2725

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.