تاریخ : سه شنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۲ Tuesday, 5 December , 2023

اطلاعیه ها

دیدار مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان با رئیس فدراسیون ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی عملیات اجرایی پروژه بهسازی و بازسازی جاده قدمگاه امام رضا (ع) مسجدسلیمان تا روستای پاگچ لَهبَری به طول 5.6کیلومتر آغاز شد پروژه بهسازی، تعریض مسیر و جوی و جدول جاده گلف توسط شهرداری مسجدسلیمان کلنگ زنی شد حکم قصاص برای قاتل شهید سعید پویان صادر شد ۱۰هزار اصله نهال برای توسعه فضای‌سبز به مناطق نفتخیز جنوب ارسال شد تولیدپایدار97درصدی اوره درشرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان باحمایت عضوهیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری از ۴۰۳ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته از محل عوارض آلایندگی به شهرداری مسجدسلیمان، ۱۸۳ میلیارد آن هزینه شده و ۲۲۰ میلیارد تومان در حساب موجود میباشد/ در بحث اعتبارات عوارض آلایندگی ، مجموعه شهرداری به غیر از پروژه های تعریف شده ، اجازه و اختیار هیچگونه هزینه کردی ندارد و آزادسازی اعتبارات با نظر استانداری و فرمانداری خواهد بود/ اجازه نخواهیم داد ریالی از اعتبارات عوارض آلایندگی در جایی خارج از موارد قانونی مشخص شده هزینه شود اگر مسئولان شهری صدای مردم شهر باشند قطعا مشکلات مردم مرتفع خواهد شد/۴ کپسول برای مصرف یک خانوار در ماه!

0

مدیر کل ارشاد : رشد 2 برابری تولید کتاب در خوزستان/ 500 میلیون تومان بن خرید به مردم می‌دهیم

  • کد خبر : 3491
  • ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۶

راستا نیوز – مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: 500 میلیون تومان بن در اختیار مردم قرار داده می‌شود، که 10 درصد تخفیف از سوی ناشر و 20 درصد از سوی این اداره کل اختصاص داده شده است. به گزارش راستا نیوز همایون قنواتی ظهر امروز در نشست مطبوعاتی دهمین نمایشگاه کتاب خوزستان […]

راستا نیوز – مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: 500 میلیون تومان بن در اختیار مردم قرار داده می‌شود، که 10 درصد تخفیف از سوی ناشر و 20 درصد از سوی این اداره کل اختصاص داده شده است.

به گزارش راستا نیوز همایون قنواتی ظهر امروز در نشست مطبوعاتی دهمین نمایشگاه کتاب خوزستان اظهار کرد: دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب خوزستان از 30 دی تا شش بهمن 94 برپا و ساعات بازدید از این نمایشگاه صبح‌ از ساعت 9 تا 12 و عصر از ساعت 16 تا 21 در محل نمایشگاه‌های دائمی بین‌المللی اهواز است.

وی با بیان اینکه امسال 45 هزار عنوان کتاب در دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب خوزستان ارائه می‌شود تصریح کرد: در نمایشگاه کتاب امسال مهمانان کشوری بسیار و مدیر گروه یونسکو،‌ معاون فرهنگی اجتماعی وزارت کشور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل فرهنگی توسعه روستایی، مدیر کل آموزش و پرورش و مدیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی از جمله مهمانان این دوره از نمایشگاه هستند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به اینکه در کنار این نمایشگاه، برنامه‌هایی از قبیل تقدیر و تجلیل و رونمایی از کتاب و دعوت از بزرگان حوزه ادبیات را با هدف ترویج کتاب و کتاب‌خوانی اجرا خواهیم کرد افزود: تاکنون 400 ناشر که ناشران معتبری در سطح کشور هستند برای حضور در این نمایشگاه تایید شده‌اند.

قنواتی با بیان اینکه امسال نزدیک به 80 میلیون تومان از ناشران استان کتاب خریداری می‌کنیم گفت: 500 میلیون تومان بن خرید در اختیار مردم قرار داده می‌شود و 10 درصد تخفیف از سوی ناشر و 20 درصد از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اختصاص داده شده است.

وی با بیان اینکه امسال رتبه خوزستان در زمینه تولید کتاب از 20 به 10 رسیده که نشان از توجه به کتاب و کتابخوانی و ناشران دارد عنوان کرد: تشکیل شورای نظارت کتاب در استان تقاضای ما بوده که 90 درصد از کارهای شورای نظارت آماده و اعضای آن تقریبا مشخص شده‌اند.

لینک کوتاه : https://rastakhouzestan.ir/?p=3491

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.