وی اظهار داشت:پروفسور کرمزاده در جهان علم نیاز به معرفی ندارد و یکی از نام آوران جامعه ریاضی ایران و جهان است. وی ادامه داد: اگر چه تغییر مدیران امری است اجتناب ناپذیر، اما این در صورتی ست که جایگزین وی دارای سوابق مدیریتی،کاری و انگیزه خدمت برتری نسبت به مدیر قبلی داشته باشد. ظاهری گفت: پروفسور کرم زاده از چهره های ماندگار ریاضی دنیاست که به خاطر تلاش برای عمومی کردن علم ریاضی، موفق به کسب جایزه ترویج علم ایران و لوح تقدیر ویژه شد که به اعتقاد بنده جابجایی ایشان بسیار نسنجیده و غیر کارشناسی بوده است. نایب رییس مجمع نمایندگان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بنده به جد پیگیر این مسئله و خواهان تجدید نظر در این رابطه خواهم بود و اجازه نخواهم داد نخبه کشی در خوزستان رواج پیدا کند.
لازم به ذکر است پروفسور کرم زاده در سال ۱۳۲۴ در شهر مسجدسلیمان متولد شد. وی در سال ۱۳۸۴ بعنوان چهره ماندگار کشور معرفی شد. کرمزاده در سال ۱۳۴۸ در رشته ریاضیات محض از دانشگاه تهران، مدرک کارشناسی خود را گرفت. سپس در دانشگاه اکستر بریتانیا مشغول به تحصیل گشت. وی مدارک کارشناسی ارشد و دکترای خود را به ترتیب در سالهای ۱۳۵۰ و ۱۳۵۳ در رشته جبر اخذ نمود. در ۲۷ سالگی مفتخر به اخذ دکترای ریاضی از این کشور شد و بلافاصله در دانشگاه جندی شاپور اهواز مشغول به کار شد. از او تاکنون مقالات بسیاری حاوی ریاضی اصیل در مجلات خارجی، به چاپ رسیدهاست.
پروفسور کرمزاده، علاوه بر شرکت در کنفرانسهای ریاضی خارج از کشور و ایراد سخنرانی در چندین المپیاد جهانی ریاضی، در چندین دوره نیز به عنوان سرپرست تیم اعزامی ایران در المپیاد جهانی ریاضی حضور داشتهاست. کرمزاده در سال ۱۳۵۳ به عنوان عضو فعال انجمن ریاضی آمریکا (AMS) شروع به فعالیت کرد، که کماکان نیز با این انجمن، در حال همکاری میباشد. وی از سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۸ به عنوان رئیس دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر دانشگاه جندی شاپور مشغول به کار بود. عضویت در مجامع علمی،انجمن ریاضی ایران، انجمن ریاضی آمریکا،انجمن ریاضی انگلستان، انجمن ریاضی ژاپن اتحادیه ریاضی معلمان آمریکا همچنین مدیر گروه ریاضی از سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۶، رئیس دانشکده علوم ریاضی از ۱۳۵۶ تا ۱۳۵۸، مدیر گروه ریاضی از ۱۳۶۵ تا ۱۳۸۰، رئیس دانشکده علوم ریاضی از ۱۳۸۰ تا۱۳۸۶، عضو هیأت ممیزه دانشگاه شهید چمران، عضو شورای دانشگاه شهید چمران، عضو کمیته پژوهشی دانشگاه شهید چمران عضو تیم سرپرستی دانش آموزان المپیاد ریاضی به مدت ۱۴ سال از سال ۱۳۶۷، در چندین دوره متوالی عضو و سرپرست کمیته برگزاری ریاضی دانشجویی،عضو هیأت تحریریه مجلات نشر ریاضی، ولتن انجمن ریاضی ایران،مجله علوم دانشگاه تربیت معلم،مجله ریاضی دانشکده علوم دانشگاه تهران ،مجله علوم دانشگاه شهید چمران از سوابق ایشان می باشد.