راستا نیوز – کارگران شهرداری مسجدسلیمان به علت حقوق و مزایای عقب افتاده خود چهارمین روز اعتصاب خود را گذراندند .این در حالی بود که امروز دادستان مسجدسلیمان به جمع کارگران رفت و آنها را دعوت به آرامش کرد و قول مساعد داد تا مِشکلات آنها را پیگیری کند.
به گزارش راستا نیوز امشب شهام سلیمانی شهردار ،اردوان قنبری فرماندار و احمد زمانپور رییس شورای شهر مسجدسلیمان با غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان دیدار داشتند و از مشکلات درآمدی که شهرداری مسجدسلیمان با آن روبرو هستند و همین مسئله سبب شده تا نتوانند بهموقع حقوق کارکنان خود را پرداخت کنند صحبت کردند .
بنا براین گزارش گفته شد ماههاست بخش قابلتوجهی از کارکنان شهرداری مسجدسلیمان حقوق و بیمه اشان پرداخت نشد و همین مسئله سبب اعتراض کارکنان شده که برای اداره کرد خرج و مخارج خود و خانواده به مشکل برخوردهاند.
در این دیدار استاندار خوزستان یک میلیارد تومان به شهرداری مسجدسلیمان کمک کردد تا بخشی از مشکلات کارگران و کارمندان شهرستان حل شود .