تاریخ : چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 2 July , 2025
7

یکی از عوامل سرقت ها فقر مالی و بیکاری است/ مردم فریب کلاهبرداران تلفنی و اینترنتی را نخورند

  • کد خبر : 8742
  • ۰۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۳

راستا نیوز – به مناسبت هفته قوه قضاییه نشست رسانه ای علی اسکندری دادستان مسجدسلیمان با جمعی از اصحاب رسانه این شهرستان برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی راستا نیوز علی اسکندری دادستان مسجدسلیمان نیز ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه و یاد و خاطره شهید مظلوم دکتربهشتی اظهارکرد: همه تلاش مجموعه قضایی شهرستان این […]

راستا نیوز – به مناسبت هفته قوه قضاییه نشست رسانه ای علی اسکندری دادستان مسجدسلیمان با جمعی از اصحاب رسانه این شهرستان برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی راستا نیوز علی اسکندری دادستان مسجدسلیمان نیز ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه و یاد و خاطره شهید مظلوم دکتربهشتی اظهارکرد: همه تلاش مجموعه قضایی شهرستان این بوده است که با جرائم خشن که مخل امنیت مردم بوده است با جدیت برخورد کنیم چرا که تامین امنیت حداقل خواسته ای ست که مردم از ما توقع دارند.

 اسکندری سرقت، ایراد ضرب و جرح، توهین و تهدید را از جرائمی دانست که بیشترین پرونده ها را به خود اختصاص داده است. وی گفت: خوشبختانه در سطح شهرستان جرائم سرقت خشن نداشته ایم و یکی از دلایل آن این است که تنوع قومیتی در این شهرستان وجود ندارد. وی ادامه داد: علیرغم همه این مسائل متاسفانه آمار سرقت در شهرستان بالاست که بیشترین آن مربوط به سرقت از داخل خودروهاست اما با تلاش نیروی انتظامی آمار دستگری ها نیز بسیار بالا گزارش شده است. اسکندری یکی از عوامل سرقت های خرد را فقر مالی و بیکاری عنوان کرد. وی در ارتباط با آمار وقوع قتل همچنین خودکشی ها نیز گفت: در سال ۹۷، ۷ قتل به وقوع پیوست که قاتلان ۵ قتل شناسایی و دستگیر شدند و در سه ماهه اول سال ۹۸ نیز خوشبختانه قتل عمدی وجود نداشت. ایشان آمار خودکشی در سه ماهه سال را بسیار نگران کننده خواند و گفت: آمار خودکشی در سال ۹۷، ۱۳سیزده فقره و در سال ،۹۸ هشت فقره گزارش شده است که این آمار بسیار نگران کننده ای ست. دادستان مسجدسلیمان در ارتباط با کلاهبرداری های اینترنتی و تلفنی نیز گفت: متاسفانه با افزایش پرونده های کلاهبرداری تلفنی و اینترنتی در شهرستان روبرو هستیم که امیدواریم شهروندان با هوشیاری کامل به شیادان اجازه ندهند به راحتی آن ها را تا پیش عابر بانک ها ببرند و حساب‌های بانکی اشان را به بهانه‌هایی همچون برنده خوش‌شانس مسابقات رادیویی و تلویزیونی، و… خالی کنند. وی در رابطه با شگرد این کلاهبرداران اظهار کرد: «این شیادان به بهانه‌های مختلفی تماس می‌گیرند و با سوءاستفاده از عنوانی چون حضور مقامات دولتی و رسمی در این برنامه‌ها به مالباختگان می‌گویند، شما برنده خوش‌شانس ما شده‌اید. این شیادان با استفاده از این روش مردم را به سمت عابر بانک‌ها می‌کشانند و پس از جلب اعتماد فرد مورد نظر و هدایت آن ها به سمت عابربانک، از طریق تلفن از آن ها می‌خواهند که یک‌سری عملیات را انجام دهند و مالباختگان فریب‌‌خورده ناخواسته موجودی حساب خود را به حساب دیگری منتقل می‌کنند… وی در پایان سخنان خود گفت: هیچ پرداخت جایزه‌ای نیاز به رفتن پای عابربانک ندارد. مردم آگاه باشند که اگر فرد ناشناسی از پشت تلفن خواست که به عابربانک بروید، قطعاً کلاهبرداری است.»

وی در ارتباط بااجرای اصل ۱۵۶ قانون اساسی و احیاء حقوق عامه که مورد تاکید دکتر رئیسی ریاست محترم قوه قضاییه نیز می باشد گفت: بر اساس این اصل دادستانی وظیفه صیانت از اموال عمومی و حفظ حقوق بیت‌المال را بر عهده دارد  که در همین جا از رسانه های شهرستان درخواست می کنیم هر جایی که مشاهده نمودند حقوقی در حال تضییع است خصوصاً در مباحثی همچون زمین خواری، سد معبر،اهمال کاری و… به ما گزارش تا در اسرع وقت با آنان برخورد شود…

ایشان در ارتباط با فضای مجازی نیز اظهار کرد: پرونده هایی در این رابطه در دادستانی شهرستان تشکیل که در حال رسیدگی ست. وی در پایان سخنان از همه دستگاههایی که با این نهاد همکاری داشته اند از جمله نیروهای نظامی و انتظامی تشکر و سپاسگزاری نمود و ابراز امیدواری کرد اصحاب رسانه دادگستری و دادستانی مسجدسلیمان را در ایجاد امنیت و عدالت یاری کنند…

 

لینک کوتاه : https://rastakhouzestan.ir/?p=8742

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.