راستا خوزستان _ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیاتی را در خصوص حذف یارانهبگیران سه دهک بالا ارائه کرد و گفت: طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آییننامهای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد.
به گزارش پایگاه خبری راستا خوزستان «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی میدری
به وضعیت دهکبندی در کشور گفت: طبق قانون بودجه 1404، آییننامهای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید 24 میلیون نفر حذف میشدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمیکردند مقرر شد 17 میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اطلاعات سه دهک بالای درآمدی براساس مرکز آمار است ولی برای افرادی که نسبت به حذف از دریافت یارانه معترض و منتقد هستند اظهارنامه ارائه و بررسی میشود که در صورت نادرست بودن اظهارنامه، از برخی امکانات دولتی محروم خواهند شد.
بهگفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مالکان خانه با 300 میلیون ریال درآمد جزو سه دهک بالا خواهند بود.
وزیر نمیداند ؛ حقوق و درآمد سی میلیونی یک پرداختی حداقلی هست برای خانواده ها
و با توجه به گرانی موجود ، هیچکس با این حقوق توانایی خرید مایحتاج روزمره را هم ندارد!!