راستا خوزستان؛ سحر طاهری _ مسجدسلیمان، شهری که با پیشینه غنی صنعتی و فرهنگی، امروز در فقر فرهنگی و سکوت مسئولین رنج می برد. مردم این شهر سالهاست با مشکلات اقتصادی، بیکاری، سیستم درمانی ضعیف، عدم توسعه زیرساختها، آمار بالای بیکاری و خودکشی جوانان دست وپنجه نرم میکنند. درحالیکه ضعف مدیریتی و بی توجهی مسئولان محلی، این رنج را دوچندان کرده، مردم امید خود را به نماینده پزشک نخبه بسته اند که شاید بتواند تحولی اساسی در بخش بهداشت و درمان ایجاد کند و رفت و آمد شهروندان را به شهرهای اطراف کم کند. زمان آن رسیده که فریاد مردم مسجدسلیمان به گوش برسد. مدیران ناکارآمد باید بروند و از مدیرانی که دلسوزانه کار میکنند حمایت شود، شهرک صنعتی باید احیا شود و از نخبگان حمایت گردد، تا شاید مسجدسلیمان بتواند نفسی تازه بکشد.
شهرک صنعتی مسجدسلیمان: از رونق تا رکود
شهرک صنعتی مسجدسلیمان که روزی نماد تولید و اشتغال بود، امروز به گورستان واحدهای تعطیل تبدیل شده است. اندک رونقی که این شهرک صنعتی دارد سرمایه گذاران خصوصی هستند که با وجود پتانسیلهای بالای منطقه، عدم حمایت از و مسیولین بخش دولتی را یدک می کشند. از سرمایه گذاران و نبود مدیریت کارآمد، فرصتهای شغلی را از جوانان گرفته است.
بخش بهداشت و درمان: انتظار برای تحول
سیستم درمانی مسجدسلیمان سالهاست با کمبود امکانات، نیروی متخصص و مدیریت ناکارآمد دست به گریبان است. مردم این شهر چشم به راه کمک استاندار خوزستان و نماینده شهر که هر دو پزشک، و با مشکلات درمانی آشنا می باشند، دوخته اند تا تحولی اساسی در این بخش ایجاد کنند.
دکتر جباری به عنوان یکی از چهره های نخبه و توانمند، میتواند با دانش و تجربه خود، سیستم درمانی شهر را نجات دهد، اما مدیریت های ضعیف اعتراض مردم شهرستان را کم نکرده است که در این راه ورود جدی مسئولین مربوطه را به جد می طلبد….
میتوان مدیران ناکارآمد که سدی در برابر توسعه شهرستان هستند اشاره داشت عملکرد ضعیف برخی مدیران محلی در حوزه های درمانی، عمرانی، اقتصادی و اجتماعی، نه تنها موجب رکود شده، بلکه اعتماد مردم را نیز سلب کرده است. پروژههای نیمه کاره، وعده های عملی نشده،کلنگ زنی های بدون برنامه مدون و عدم پاسخگویی بعضی مدیران ادارات به مردم و اصحاب رسانه ، نشانه های بارز این کم کاری هاست.
مردم مسجدسلیمان با صبری ستودنی سالها انتظار کشیده اند، اما دیگر توانایی ندارند. شیره جانشان مکیده شده و انتظار دارند مسئولان بالادستی فوراً وارد عمل شوند تا جوانان مسجدسلیمانی کمتر به دام اعتیاد و دست به خودکشی بزنند.
اقای استاندار و نماینده محترم مجلس در شورای اسلامی امید را به این شهر نفتی باز گردانید.تغییر مدیران ناکارآمد و حمایت از نخبگان و تشنگان خدمت، انتصاب مدیران شایسته، دلسوز و باتجربه، نظارت مستمر استاندار و نماینده مجلس بر عملکرد مدیران جدید، احیای شهرک صنعتی و جذب سرمایه گذاران محلی و غیر بومی با ارائه تسهیلات و معافیتهای مالیاتی، راه اندازی واحدهای تولیدی جدید و حمایت از صنایع کوچک، تأمین امکانات و نیروی متخصص برای بیمارستان و مراکز درمانی می تواند زمینه امیدواری مردم مسجدسلیمان را فرهم سازد. همچنین شفافیت و پاسخگویی با برگزاری جلسات مستمر با خبرنگاران و ارائه گزارش دهی عمومی درباره اقدامات انجام شده می تواند فرصت سوزی های گذشته و حال را جبران نماید.
تأخیر در تغییر مدیرانی که سالهاست به میز مدیریت خود چسبیده اند به معنی از دست رفتن فرصت های بیشتر برای مردم این شهر است.
از استاندار محترم خوزستان و نماینده مجلس میخواهیم بدون تأخیر، بازدید میدانی از وضعیت شهر داشته باشند. با مردم، نخبگان و فعالان اقتصادی گفت وگو کنند. قولهایی که دادند را عملی کنند…
مسجدسلیمان نفس میکشد، اما به کمک فوری شما