تاریخ : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024
1

تصویب تسهیلات سندیکایی ارزی برای یکی از بزرگ ترین طرح های اشتغال زایی هلدینگ کاوه پارس

  • کد خبر : 421
  • ۰۳ تیر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۱

راستانیوز-تسهیلات ارزی پروژه احداث کارخانه ۳۵۰هزار تنی آلومینیوم کاوه خوزستان(مسجدسلیمان) به صورت سندیکای بانکی به تصویب رسید. سید عباس حسینی مدیر عامل شرکت آلومینیوم کاوه خوزستان در گفتگو با سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان با اعلام این خبر گفت: بر اساس مصوبه بانک صنعت و معدن، اعطای تسهیلات ارزی به مبلغ حدود ۵ میلیارد […]

راستانیوز-تسهیلات ارزی پروژه احداث کارخانه ۳۵۰هزار تنی آلومینیوم کاوه خوزستان(مسجدسلیمان) به صورت سندیکای بانکی به تصویب رسید. سید عباس حسینی مدیر عامل شرکت آلومینیوم کاوه خوزستان در گفتگو با سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان با اعلام این خبر گفت: بر اساس مصوبه بانک صنعت و معدن، اعطای تسهیلات ارزی به مبلغ حدود ۵ میلیارد یوآن  به صورت سندیکایی، با همکاری بانک­های ملت، رفاه کارگران، سینا و با عاملیت بانک صنعت و معدن جهت اجرای طرح عظیم آلومینیوم مسجدسلیمان به تصویب رسید.

مهندس عباس حسینی با اشاره به تهیه طرح توجیهی کارخانه از سوی اساتید خبره صنعت و  تولید حدود ۳۲۰ هزار تنی آلومینیوم سال گذشته کشور گفت: با توجه به نرخ رشد تصاعدی مصرف آلومینیوم به عنوان فلزی سبک در جهان در صنایعی همچون خودروسازی، ساختمان سازی، حمل و نقل ریلی و هوایی و بسته بندی  مورد استفاده قرار می گیرد. میزان بالای انرژی الکتریکی مصرفی برای تولید آلومینیوم، توسعه جهانی این صنعت از لحاظ جغرافیای به سمت خاورمیانه برای استفاده بهینه از منابع انرژی گرایش پیدا کرده است و در صورت حمایت مسوولان امر با اجرای فاز های اول و دوم این طرح ملی ظرفیت تولید آلومینیوم کشور حدود یکصد درصد افزایش خواهد یافت.

وی افزود: در این صنعت مادر، طبق برآورد کارشناسان به ازای هر تن حدود ۲ نفر شغل ایجاد می شود که با احتساب تکمیل دو فاز و تولید بیش از ۳۵۰هزار تن حدود ۷۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در صنایع زیر دستی  مشغول به کار خواهند شد و می توان این پروژه را یکی از بزرگ ترین پروژه های اشتغال زایی بنیاد در مناطق محروم دانست.

مدیر عامل شرکت آلومینیوم مسجدسلیمان میزان سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان در این پروژه ملی را به جز خرید زمین و زیر ساخت‌های اولیه کارخانه حدود ۱۵ درصد کل تسهیلات اختصاص یافته عنوان کرد و گفت: مطالعات اولیه و پیگیری این طرح از اوایل سال ۱۳۸۷ آغاز شده و با تصویب تسهیلات مذکور فاز اول طرح با ظرفیت تولید ۱۷۵ هزار تن در سال پس از تحویل زمین به پیمانکار خارجی طرح بر اساس قرار داد منعقده طی ۴۲ ماه به بهره‌بهرداری می رسد ضمن این که طبق پیش بینی‌های فنی صورت گرفته در حین اجرای فاز اول بیش از ۷۰ درصد هزینه ها مورد نیاز فاز دوم نیز به صورت موازی پوشش داده خواهد شد.

با بررسی میزان تولید شمش آلومینیوم در جهان از گذشته تاکنون مشخص است که تولید آلومینیوم در ابتدای قرن بیستم برابر ۶/۸ هزار تن بوده و در سال ۲۰۱۲ به بیش از ۵/۴۷ میلیون تن رسیده است؛ در حالی که تولید ایران در این سال حدودا۳۲۰ هزار تن بوده است. در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده است که حدود ۴۶ میلیون دلار از محل صادرات آلومینیوم حاصل گردد و همچنین جایگاه ایران در زمینه تولید این محصول از رتبه ۲۲ فعلی به جایگاه ۱۴ام ارتقا پیدا نماید. لازم به ذکر است که سرانه مصرف آلومینیوم در ایران چهارکیلو و نیم و در جهان شش کیلو و نیم است. هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس در راستای کاهش شکاف بین میزان عرضه و تقاضای آلومینیوم در کشور، به تاسیس شرکت آلومینیوم کاوه خوزستان اقدام کرده است. این شرکت با هدف احداث کارخانه آلومینیوم ۳۵۰ هزار تنی در استان خوزستان در تاریخ ۲۸/۱۲/۱۳۸۶ تاسیس گردید.

لینک کوتاه : https://rastakhouzestan.ir/?p=421

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 1
  1. انشالله زودتر کارخانه آلومینیوم شروع به کار کند و ما جوانها را از نامیدی و بیکاری در بیاورد

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.