تاریخ : دوشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۳ Monday, 21 October , 2024
3

اخبار خوش دکتر جلیلی برای حوزه انتخابی خود

  • کد خبر : 2908
  • ۱۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳

هر چه فعالیت مطبوعات با رویکرد منطقی ادامه پیدا کند به دور از احساس و جریان سازی می تواند کمک خوبی برای افکار عمومی باشد/ باید بپذیریم فضای بین المللی در یک ائتلاف نوشته یا نانوشته قدرت های بزرگ شرایط سختی را به ما تحمیل کرد هرچند که نتوانستند ما را بشکنند…/ برجام در حوزه […]

هر چه فعالیت مطبوعات با رویکرد منطقی ادامه پیدا کند به دور از احساس و جریان سازی می تواند کمک خوبی برای افکار عمومی باشد/ باید بپذیریم فضای بین المللی در یک ائتلاف نوشته یا نانوشته قدرت های بزرگ شرایط سختی را به ما تحمیل کرد هرچند که نتوانستند ما را بشکنند…/ برجام در حوزه ی سیاست خارجی می تواند یک افتخار جدی محسوب شود

راستا نیوز – نشست مطبوعاتی دکتر اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. به گزارش راستا نیوز به نقل از سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان ایشان در ابتدای این جلسه ضمن خیرمقدم خطاب به اصحاب رسانه گفت: هر چه فعالیت مطبوعات با رویکرد منطقی ادامه پیدا کند به دور از احساس و جریان سازی می تواند کمک خوبی برای افکار عمومی باشد. ایشان در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با اتفاقات پس از برجام گفت: برجام در حوزه ی سیاست خارجی می تواند یک افتخار جدی محسوب شود و دولت توانست با یک نگاه رو به آینده اقداماتی را انجام دهد که فشارهای بین المللی به خصوص نگاه سخت تحریم را شکننده کند و حال امیدواریم در پسا توافق بتوانیم از این فرصت های که ایجاد می شود به نحو منافع جمهوری اسلامی بهره مند شویم. دکتر جلیلی گفت: باید بپذیریم فضای بین المللی در یک ائتلاف نوشته یا نانوشته قدرت های بزرگ شرایط سختی را به ما تحمیل کرد هرچند که نتوانستند ما را بشکنند به نوعی که شرایط اقتصادی کشور به لحاظ تحرک پذیری از زمان جنگ بدتر شده بود اما اراده ملی ما در کشور بر این قرار گرفت که برای گذر از این مشکل یک ائتلاف ملی تحت زعامت مقام معظم رهبری در کشور ایجاد شود و هر سازمانی وظیفه ی خودش را به درستی انجام بدهد تا بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم…

نماینده مردم مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: شرایط استان خوزستان به لحاظ توسعه ای علیرغم آن که بسیاری از منابع ملی و طبیعی ایران در این استان چه به صورت خام و چه فرآوری شده وجود دارد و اثر این تولیدات در اقتصاد کشور عدد بزرگی را در بودجه برای کشور ایجاد می کند اما در حوزه توسعه ی استان متأسفانه با کندی مواجه هستیم. وی ادامه داد: همین استان را وقتی به شمالی و جنوبی تقسیم می کنیم شرایطی که در شمال خوزستان وجود دارد بسیار سخت تر از سایر بخش هاست.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: یکی از محورهای آزار دهنده در شمال استان بحث راههای دسترسی ست در حوزه ی انتخابی اینجانب این فضا به صورت ویژه وجود دارد و شرایط سهمگینی هم در راه روستایی و هم در راه بین شهری وجود دارد. در راه روستایی اگر شما شاخص متوسط استان را ۶۰ یا ۶۵ در نظر بگیرید یعنی به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی متوسط استان اگر ۶۰ کیلومتر آن آماده بهره برداری باشد در حوزه انتخابی ما این عدد روی ۱۴درصد است یعنی از ۱۰۰ کیلومتر ۱۴ کیلومتر قابل بهره برداری ست که اختلاف آن تا متوسط حدود ۴۶ درصد است که البته در حوزه راههای بین شهری این عدد کمی بهتر است…

وی گفت: در این کار دو دستگاه شرکت نفت و راه و شهرسازی برای حل مشکلات جاده ای درگیر بودند که شرکت نفت چند پروژه را تعریف و آغاز به کار کرد اما نتوانست به سرانجام برساند. راه مسجدسلیمان به ایذه از مسیر تلبزان – جریک – تاچکر و سیدصالح به ایذه یکی از آن پروژ ه های بزرگ بود، راه خروجی شهرستان هفتکل جاده نفت سفید ، خروجی مسجدسلیمان به لالی، ورودی مسجدسلیمان از سمت تمبی و… که بر عهده نفت بود زمین گیر شدند اما آن بخشی که بر عهده ی راه و شهرسازی بوده است چه در راه روستایی و چه بین شهری بهتر عمل شده است.

دکتر جلیلی در ارتباط با جاده ی میانبر مسجدسلیمان – اهواز گفت: همانطور که می دانید پروژه ی محور جدید نه مصوبه داشت و نه به صورت جدی طراحی شده بود. نظرات کارشناسی متفاوتی وجود داشت از طرفی هم سازمان های محدود کننده مثل محیط زیست مانع از اجرای طرح اولیه شد که در نهایت طرح اصلاح و نظرات محیط زیست رعایت گردید اما محیط زیست باز هم بر مخالفت خودش اصرار دارد. از آنجا که ما نمی توانستیم کار را رها کنیم تصمیم گرفتیم محور فعلی تا آنجایی که بین شوشتر و مسجدسلیمان مشترک است به صورت مشترک تعریض شود و برای این کار منابعی هم در نظر گرفته شد اما بخشی که در محور قبلی خیلی برای ما آزار دهنده است بخشی ست که در زیر نظر شوشتر است که متاسفانه شوشتر به هیچ وجه توجه ای به این قسمت نمی کند و ردیف آن هم در اعتبارات ما نیست. تلاش ما این است که از محل اعتبارات ملی این مشکل را حل کنیم. دکتر جلیلی گفت: تعریض و اصلاح محور به معنای نادیده انگاشتن محور میانبر نیست که این مطالبه همیشگی ماست. وی گفت: بیش از ۴۵۰ درصد در حوزه راهها اعتبارات را افزایش داده ایم اما یکسری مشکلات هم به وجود آمد مثل خساراتی که سیل به راههای روستایی و شهری لالی و اندیکا زد که بنده از محل منابعی که در اختیار مدیریت بحران بود تقاضا کردم اما متأسفانه تا امروز ریالی مدیریت بحران و سازمان برنامه و بودجه کشور به استان خوزستان در قبال سیل هایی که رخ داد اختصاص نداده است….

به گزارش راستا نیوز مسجدسلیمان دکتر جلیلی در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با ماده ۱۸۰ گفت: مبالغی که در قالب این ماده به حوزه ما تخصیص داده شد بر ای سال نود و سه ۲۶ میلیارد و سال نود و چهار ۳۷ میلیارد تومان بوده است که البته قرار بر این بود هر مبلغی که در اختیارات سازمان ها قرار می گیرد آن ها نیز معادل همان مبلغ اضافه و پروژه اجرا کنند. بعضی از این دستگاهها رعایت کردند اما بعضی دستگاهها مثل شهرداری پول را بابت مطالبات هزینه کرد که انتظار ما از مدیران کل این است با این پول دیون خود را پرداخت نکنند و به تعهدات شان در تعریف پروژه عمل کنند…

جلیلی در بخش دیگری از سخنات خود در ارتباط با مشکلات آب و فاضلاب گفت: در بحث آب در حوزه ی شهری به یک تعادل نسبی رسیدیم اما در حوزه ی فاضلاب دچار بحران هستیم منابع کافی نیستند اما قرار است از محل فاینانس مبلغی برای این کار در نظر گرفته شود.

نماینده مردم مسجدسلیمان، هفتکل، لالی، اندیکا و گلگیر در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با مشکلات کارخانه ی سیمان گفت: کارخانه سیمان اثرات زیست محیطی سهمگینی بر شهر گلگیر و مناطق اطراف خودش گذاشته است. هر شرکت خصوصی در هر منطقه ای که فعالیت می کند یکسری مسئولیت های اجتماعیبر عهده ی اوست و باید جهت کمک به توسعه منطقه اقدام نماید. شما پل مالکریم را در نظر بگیرید آن جاده حاصل تردد ماشین آلات کارخانه سیمان است. مدیران کارخانه سیمان که از قبل این کارخانه این همه سود حاصل می کنند باید اثرات مخرب محیط زیستی اش را نیز مدیریت کند. هزینه هایی که آلایندگی کارخانه بر مردم تحمیل می کند بیش از سودی ست که در ازای بکارگیری نیروی انسانی در آنجا فعالیت می کند. محیط زیست حتماً باید در این رابطه اقدام عاجل کند. هیئت رییسه قبلی کارخانه به من می گویند ما به فلان ارگان غذا می دهیم یا حقوق نیروهای انسانی فلان دستگاه را ما پرداخت می کنیم! این چه ربطی به مردم دارد، مردم دارند دچار بیماری های گوناگون می شوند، زمین های کشاورزی در حال نابودی ست و دچار افت محصول شده است قرار نیست آدم های ما جان بدهند بعد شما بگویید چون به فلان دستگاه پول می دهم و یا حقوق کارمندان فلان دستگاه را می دهم دیگر نباید با ما کار داشته باشند. کارخانه سیمان باید به تعهدات خودش در شهرستان پاسخ بدهد.

 IMG_0016

جلیلی در ارتباط با فرودگاه مسجدسلیمان هم گفت: در جلسه ۲۷ مهر ۹۴ قرار شد شرکت نفت سهم ۱۵ میلیاردی خودش را پرداخت کند و از محل اعتبارات استانی نیز ۱۰ میلیارد تومان پرداخت شود تا انشالله هر چه سریع تر فرودگاه راه اندازی شود…

نماینده مردم در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با پتروشیمی مسجدسلیمان گفت: ما فارغ از هر نوع نگاه به موضاعات حاشیه ای برای این که بتوانیم در منطقه فرصت شغلی ایجاد کنیم همکاری خودمان را با مدیریت پتروشیمی شروع کردیم. مهم برای من روش کار است، من می گویم روش باید به نوعی باشد که ایجاد شائبه نکند وقتی این همه نیروی بیکار در منطقه وجود دارد نباید به گونه ای رفتار کرد که شائبه ای ایجاد شود. همه باید کمک کنیم تا تا واحدهای پتروشیمی فعال شوند، پتروشیمی نیاز به کمک دارد.. البته اخیراً یک بسته ای را با دوستان مان در پتروشیمی تعریف کردیم تا واحدهایی مثل متانول، اولوفین و… در اختیار سرمایه گذار قرار بدهیم در شهرستان لالی هم از طریق سرمایه گزاری بخش خصوصی بزودی کارخانه سرم سازی کلید خواهد خورد. جلیلی گفت: باید فضا را به سمتی ببریم که سرمایه گزار احساس امنیت کند…

دکتر جلیلی در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با حوزه بهداشت و درمان گفتند: یکی از معضلاتی که مردم شهرستان با آن درگیر بودند نداشتن بخش (ام آر آی) بود که خوشبختانه پس از تأمین منابع ارزی این دستگاه خریداری و هم اکنون در اهواز است و قرار است ساختمان اداری سابق ۲۲ بهمن در منطقه کلگه مرکز ام آر آی باشد. وی گفت: همچنین با پیگیری های که شد دانشکده آموزش سلامت به تصویب رسید و ساختمان جنب کلینیک را برای مرکزآموزش سلامت که یک شعبه از دانشگاه جندی شاپور است به تصویب رسید. همچنین ۱۰ دستگاه یونیت دندانپزشکی در روزهای آینده به مسجدسلیمان فرستاده می شود و عملاً مجتمع آموزشی سلامت در حوزه بهداشت دهان و دندان راه اندازی و با ۲۰ دانشجو از نیمه دوم امسال فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. ایشان در پایان جلسه ۳ ساعته خود با اصحاب رسانه گفت’: رسانه ها بسیار قدرتمند هستند و می توانند تاثیر گذار باشند باید فضا را به سمت عقلانیت پیش برد و از حاشیه ها پرهیز کرد.

لینک کوتاه : https://rastakhouzestan.ir/?p=2908

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. با سلام.
    اقای مرادی انتظار میرفت از سایت خوبتان که از 40 نفر اخراجی کارخانه که از مردم گلگیرند.
    و ماهیانه حقوقی بیشتر از 40 میلیون نمیگرند هم سوال میشد.
    حداقل خود دکتر به ان اشاره میکرد که در جریان کامل ان بود.
    صمنا فرودگاه هم فرودگاه بشو نیست.
    چون باید فرودگاهی جدید و در جای دیگر ساخته میشد..
    این فرودگاه افتابه خرج لگنه…

  2. اخراج چهل نفر از كارهانه سيمان چپاندن دويست غيربومي در شركت نفت از بين رفتن بيش از بيست نفر در حوزه انتخابيه دكتر جليلي در سالهاي اخير امدن وزير نفت تا چهل كيلومتري پايتخت نفتي خاورميانه ولي حاضر نشدن در ان  به علت ضعيف بودن قدرت نماينده 
    چرا به اين ها پرداخته نميشود و اخبار كذب ميدهيد ؟ تا كي   تا كي به خودمان دروغ بگوييم ؟ 

    اقاي مسئول سايت منتشر كنيد لطفا اگر دنبال منافع شخصي نيستيد 

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.