تاریخ : جمعه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۲ Friday, 1 December , 2023
0

تفاوت های مدیریت کتانباف با سیدخلف موسوی در شهرداری اهواز

  • کد خبر : 3783
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۹

راستا نیوز/ شهرام احمدی : پیرو صحبت های اخیر استاندار محترم در خصوص شهرداری ها و کاهش درآمدها و همچنین صحبت های عضو شورای کلانشهر اهواز در خصوص مشکلات شهرداری اهواز با وجود نهاد نظارتی شورا، باید گفت: به اعتقاد نگارنده بی شک وضعیت نگران کننده ای که امروز گریبانگیر مدیریت شهرداری اهواز شده است […]

راستا نیوز/ شهرام احمدی : پیرو صحبت های اخیر استاندار محترم در خصوص شهرداری ها و کاهش درآمدها و همچنین صحبت های عضو شورای کلانشهر اهواز در خصوص مشکلات شهرداری اهواز با وجود نهاد نظارتی شورا، باید گفت:

به اعتقاد نگارنده بی شک وضعیت نگران کننده ای که امروز گریبانگیر مدیریت شهرداری اهواز شده است بیش از هرچیز به نحوه سیاست گذاری و تعامل مدیر ارشد شهرداری باز می گردد.

سیدخلف موسوی که از بدو ورود مشاوران و مدیران رسانه ای متعددی را در کنار خود به کار گرفت سیاست تمرکز بر چند پروژه بزرگ و دهان پرکن را سرلوحه کار خود قرار داد تا از این رهگذر امکان مانور رسانه ای و تبلیغی زیادی برای تیم رسانه ای او فراهم گردد پروژه هایی که خصوصیت بارز آن ها؛ آن بود که در نقاط کلیدی شهر و در پیش چشم مسئولین قرار داشتند ، اما در دوران کتانباف سیاست اصلی شهرداری توزیع متناسب خدمات شهری در محلات و نقاط مسکونی بود .

 از این روی بود که سیستم مکانیزه جمع اوری زباله ، احداث پارک ها و سراهای محلات ، احداث ورزشگاه های محلات، خدمات دهی به مدارس در فصل بازگشایی، احداث پل های هوایی متعدد؛ جمع اوری مرتب زباله و رفت و روب و آسفالت کوچه ها و بازسازی ناوگان اتوبوسرانی وتاکسیرانی را هدف خود قرار داد و الحق که که در دوران کتانباف خدمات متنوع شهرداری قابل لمس و مشهود بود و شهروندان در هر نقطه ای از شهر این خدمات را حس می کردند.

در بعد اداری کتانباف در جهت چابک سازی بالغ بر ۱۰۰۰ نفر از روابط استخدامی غیر ضروری را کسر کرد و عده ی بیشتری از پرسنل شهرداری را خرید خدمت یا بازنشسته نمود و سیستم مکانیزه اداری و شهرسازی را استقرار داد . در زمان مهندس کتانباف طیفی از مدیران کم کار مورد غضب قرار گرفته و منزوی شدند و مدیران پرتلاش در محوریت قرار گرفتند، جلسات ملاقا ت های عمومی مدیران و شخص شهردار مرتباً برگزار و تصمیمات فی المجلس اتخاذ و اجرایی می شد، اما در زمان سیدخلف بالعکس تمرکز تنها برچند پروژه بزرگ صورت گرفت که همان ها نیز اجرایی نشده و تنها به معضلات شهر افزوده شدند. از طرفی هم مجدداَ بالغ بر صدها نیرو در بخش های مختلف شهرداری استخدام و حقوق و مزایای همین نیروهای جدید هزینه های زیادی به شهرداری تحمیل کرد….

خدمات محله محوری و ناحیه محوری که موجب دسترسی بیشتر مردم به مسئولین می شد رخت بربست و مدیران از دسترس مردم دورتر شدند. اما دوران کتانباف ضابطه مندی همراه با سرعت عمل بتدریج در حال جایگزین شدن بجای رابطه سالاری بود.

باید منتظر ماند و دید تا به کی این روال در شهرداری اهواز ادامه خواهد یافت و چه زمانی تصمیم به تغییر با هدف رفع مشکلات گرفته خواهد شد.

لینک کوتاه : https://rastakhouzestan.ir/?p=3783

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.